FABRICACIÓ D'ESTRIS EXCLUSIUS PER EL MÓN DE LA PIROTÈCNIA

NOTICIES PRODUCTES CONTACTAR
AGENDA GALERIES FOTOGRAFIQUES ENLLAÇOS i CONTACTES

 

Dimònic a Picassa

 

MetallDimònic a YouTube

 

Dimònic al Facebook

 

MetallDimònic   (Novetat)

 

PRESENTACIÓ

“Dimònic” neix de l’experiencia adquirida al llarg de 20 anys al capdevant d’una colla de Diables. Durant aquest temps, hem observat les mancances tècniques, que hi ha en els estris que actualment es fan servir per realitzar les actuacions.

Devant la propia necessitat de millorar, tant la seguretat com l’espectacle en els áctes de foc, hem disenyat uns estris, segurs, duraders, amb bona estètica i  funcionals.

Mes seguretat en els actes de foc.

La base de tots els nostres estris, es sense cap mena de dubte, una pinça especialment dissenyada, amb capacitat per agafar de forma segura, molts dels artificis pirotècnics que es fan servir, en la gran varietat i diversitat d’espectacles de foc, que es duen a terme al llarg del nostre territori.

Millor espectacle pirotècnic.

Amb la combinació de pinces amb altres elements mecànics (Rodaments, braços moldejables i orientables, suports,…) s’aconsegueix el nivell tècnic nacesari per poder oferir un millor espectacle a nivell pirotècnic, que sempre es d’agraïr tan per part dels actors com dels espectadors.

 Articles pirotècnics mes econòmics.

Es pot prescindir de l’anella o el tub, ja que la pinça que agafe la carretilla o sortidor, forme part d’un conjunt giratori amb rodament.

Tenin en conte una colla de Diables, que gasta una mitjana de 600 carretilles per actuació.

Si realitza 10 correfocs anuals, 6000 carretilles.

Cada carretilla te un cost adicional d'entre 8 i 9 centims d'Euro pel tema de l'anella.

Una despesa totalment innecessaria de 480 euros com a minim.

I ara podriem fer uns altres contes, amb els tubs de cartró que porten incorporats els diferents surtidors, que podem trobar al mercat actual.

Menys producció de residu plàstic.

Cal esmentar que l’aliminació de suports (anelles i tubs), que les pirotècnies incorporen als seus productes, es en la seva mesura, bo per el medi ambient, ja que contribueix a la reducció del residu produit.

 

      Es per tot això, que “Dimònic” cada cop te més presencia dins l’ambit del foc, i  en l’actualitat ja es punt de referencia per a moltes colles de dimònis, diables i bestiari.

Pere Masalias i Xifré.      

INICI